تیمسازی اصلیترین رکن موفقیت استارتآپ است. بنیانگذار یک استارتآپ باید بسیار با انرژی و امیدوارنه و مانند یک الگو تیم راه رهبری کند. رهبر یک استارتآپ لازم است بر مبنای اصول تیمسازی استارتآپی، گروهی از نیروهای انسانی با تخصص بالا را در قالب یک تیم با روحیهی بالای کار تیمی گردآوری کند.
انواع ساختارهای تیم استارتاپی شامل مدلهای مختلفی چون ساختار افقی (بدون سلس ...
ویژگیهای تیم استارتاپ شامل تنوع مهارتها، خلاقیت بالا، و انعطافپذیری است. ...
در ابتدا باید در نظر داشت که تیمسازی استارتآپی مبتنی بر کاهش نیاز به سرمایه انسانی است که به تخصصگرائی و جمع کردن نابغههای هر حوزه میانجامد. هنگامی که صحبت از نوابغ میشود خوب است بدانید که آنها معمولا به سختی با یکدیگر کار میکنند و یک بنیانگذار استارتآپ بایستی با ایجاد انگیزه کار تیمی و فراهم نمودن حقوق مناسب و مزایائی نظیر اشتراك در سود یا درآمد شركت ویا اشتراك در فروش محصولات در نظر بگیرد. اگر هم كار ويژهای انجام دهند که باعث رشد بالائی شوند میتوان برای آنها سهام كاركنان در نظر گرفت، تا بتوان افراد با تخصص بالا را در استارتآپ نگه داشت. همچنین رهبر تیم استارتآپ علاوه بر هدایت و راهنمایی باید به عنوان عضوی از تیم عمل کند و همپای دیگر اعضا و چه بسا بیشتر از آنها در پروژه مشارکت داشته باشد که موجب احساس ارزشمندی استارتآپ میشود و جوی دوستانه و صمیمی بر گروه حاکم میشود. البته در تیمسازی بنا بر حفظ تیم گذاشته میشود نه روی افراد، مهم این است که پستهای حیاتی سازمانی استارتآپ خالی نماند و افراد با توجه به تخصص و موقعیتشان در سازمان میتوانند تغییر کنند. پیدا کردن هم بنیانگذار و هم تیمی استارتآپی بسیار با اهمیت است و بطور حتم با چالشهای زیادی همراه خواهد بود. در ابتدای تیمسازی استارتآپی همهی اعضا بایستی با هدف کارآفرینی وارد گروه بشوند و روحیهی کارآفرینی داشته باشند، در اوایل کار یک استارتآپ، معمولا سخت کوشی، روحیه و انرژی زیادی لازم است و افراد معمولا بایستی در چند پست سازمانی فعالیت داشته باشند، که درصورت عدم فداکاری و صمیمیت لازم دشوار خواهد بود. در این بخش از وبسایت ندیم آروین با اصول تیمسازی استارتاپی و ایجاد یک تیم کارآفرین آشنا میشویم.
بیشتر بخوانیدموفقیت در کسب و کار رویایی است که به واقعیت تبدیل میشود، اگر به آن عشق بورزید و با انگیزه به آن بپردازید. تنها راه رسیدن به نتایج خوب و ماندگار، پیوستگی و تلاش مستمر است. رویای یک کسب و کار چشم اندازی در ذهن، اشتیاقی در قلب و استقامتی برای حرکت کردن در شما ایجاد میکند. کافیست سدهای ذهنی خود را بشکنید و از دیوارهای قطور عادت و یکنواختی عبور کنید، آنگاه میتوانید در دریای زلال موفقیت تنی به آب بزنید. یا لطیف
با ما همراه شوید تا از آخرین اخبار مرتبط سریعتر مطلع شوید. برای ثبت آدرس ایمیل خود اینجا کلیک کنید ..!