استارتآپ یک کسب و کار با ساختاری چابک و پویا میباشد که برای بقا به علت تغییرات تکنولوژی، اثر فشار رقابتی رقبا، فشار سهامداران و یا فشارهای اقتصادی و مالی بایستی تصمیمهای کلان مدیریتی درستی بگیرد. لازمه هر تصمیم شناسائی، پذیرش و مدیریت ریسکهائی است که میتواند بقای استارتآپ را هدف قرار میدهد.
ریسکهای کارآفرینی شامل چالشهای مالی، بازار نامطمئن، رقابت شدید، تغییرات ق ...
روحیه ریسکپذیری کارآفرینان، عنصر حیاتی در موفقیت کسبوکارهای نوپا است. این ...
ریسکپذیری یک ویژگی شخصیتی است که میتوان آنرا از اصول موفقیت استارتآپ و کارآفرینی دانست، که بدون آن موسسان، مالکان و مدیران هیچ شانسی برای تعالی کسب و کار خود ندارند. مدیریت ریسک را میتوان شناسایی، ارزیابی و اولویتبندی پیشآمدها و خطرات احتمالی در مدیریت فرآیندهای کسب و کار دانست که به دنبال آن، استفاده هماهنگ و بهینه از منابع و ظرفیتهای موجود سازمان برای به حداقل رساندن احتمال تاثیر پیشآمدها و به حداکثر رساندن احتمال تحقق فرصتها را برای کسب و کار به همراه دارد. لذا مدیران و صاحبان کسب و کار علاوه بر آنکه بایستی روحیهی ریسکپذیری داشته باشند، بایستی با انواع ریسک و مدلهای ریسکپذیری آشنا باشند همچنین بایستی بتواند با اسلوب صحیح مدیریت ریسک خطرات و آسیبهای احتمالی را تشخیص دهد و به تحلیل آنها پرداخته و میزان هریک را اندازهگیری نماید، سپس خطرات را اولویتبندی نموده و سعی در پذیرش کمترین خطر و کوچکترین آسیب و یا تا حد ممکن حذف آنها داشته باشد. از مهمترین ریسکهای کسب و کار میتوان به ریسک استراتژیک استارتآپ یا کارآفرینی اشاره نمود که مدیریت ریسک استراتژیک، فرآیند شناسایی و کمیسازی هرگونه آسیب احتمالی است که استراتژیهای تجاری و اهداف سازمانی کسب و کار را تحت تأثیر قرار میدهد. این خطرات ممکن است از سمت تغییر در تقاضا، ترجیحات و رفتار مصرفکننده باشد و همچنین میتواند ناشی از فشار رقابتی رقبا یا فشار سهامداران یا فشارهای اقتصادی و مالی نیز باشد. از دیگر ریسکهای کسب و کار میتوان به ریسک بازار، ریسک رقابتی، ریسک اعتبار، ریسک فناوری، ریسک عملیاتی، ریسک سرمایه انسانی، ریسک سیاسی و حقوقی، ریسک اقتصادی، ریسکهای زیست محیطی، ریسک بهداشتی و ایمنی اشاره نمود.
بیشتر بخوانیدموفقیت در کسب و کار رویایی است که به واقعیت تبدیل میشود، اگر به آن عشق بورزید و با انگیزه به آن بپردازید. تنها راه رسیدن به نتایج خوب و ماندگار، پیوستگی و تلاش مستمر است. رویای یک کسب و کار چشم اندازی در ذهن، اشتیاقی در قلب و استقامتی برای حرکت کردن در شما ایجاد میکند. کافیست سدهای ذهنی خود را بشکنید و از دیوارهای قطور عادت و یکنواختی عبور کنید، آنگاه میتوانید در دریای زلال موفقیت تنی به آب بزنید. یا لطیف
با ما همراه شوید تا از آخرین اخبار مرتبط سریعتر مطلع شوید. برای ثبت آدرس ایمیل خود اینجا کلیک کنید ..!