طرح کسب و کار که معمولا با نامهای بیزینس پلن و طرح تجاری نیز شناخته میشود، سندی تفصیلی است که به توضیح ایده کسب و کار و بررسی آن از ابعاد مختلف اجرایی، اهداف سازمانی، فعالیتهای اصلی شرکت، رقبای موجود و ایدههائی برای گسترش کسب و کار میپردازد، و چگونگی دستیابی شرکت به این اهداف را تشریح میکند.
یک نمونه طرح کسبوکار، نقشهای جامع از اهداف، راهبردها، بازار هدف و منابع م ...
طرحهای کسب و کار به انواع مختلفی تقسیم میشوند: طرح سنتی که شامل تحلیل باز ...
از طرح کسب و کار به عنوان یک برنامه راهبردی برای چگونگی ایجاد ساختار، اجرا و رشد کسب و کار استفاده میشود و به کمک آن میتوان نقشه راه شرکت را از منظرهای بازاریابی، مالی و عملیاتی طرحریزی نمود. تا جائیکه شروع فعالیتها بدون طرح کسب و کار معمولا رویکرد مناسبی تلقی نمیشود. این دیدگاه، از زمانی که بانکها و سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری درخواست طرح کسب و کار نمودند، رایج شد. که باعث شد طرح کسب و کار برای بسیاری از کارآفرینان به یک طرح توجیهی کسب و کار و پروژهای کوتاه مدت و صوری تبدیل شود. امروزه از یک طرح کسب و کار معمولا در هنگام شروع کسب و کار- توسعه کسب و کار- توسعه محصولات جدید- تأمین مالی- تصمیمگیریهای مدیریتی- ارزیابی و کنترل کسب و کار استفاده میشود. انواع طرح کسب و کار شامل: طرح کسب و کار ناب- طرح کسب و کار استاندارد- طرح کسب و کار برای راه اندازی کسب و کار جدید- طرح کسب و کار یک صفحهای- طرح امکان سنجی- طرح داخلی- طرح عملیات و یا برنامه سالانه- برنامه رشد و توسعه و در نهایت طرح استراتژیک میباشد. اجزای یک طرح کسب و کار معمولا شامل: معرفی- خلاصه مدیریتی- تحلیل صنعت- شرح فعالیت کارآفرینانه- طرح تولید- طرح بازاریابی- طرح سازمانی- ارزیابی ریسک- طرح مالی و در نهایت ضمیمه میباشد، که بایستی این اطمینان وجود داشته باشد که مولفههای طرح با یکدیگر یکپارچگی و سازگاری داشته باشند. در این بخش از وبسایت ندیم آروین ما ضرورت و اهمیت داشتن طرح کسب و کار را مورد بررسی قرار میدهیم و با انواع و قالبهای طراحی آن و همچنین مولفههای آن آشنا میشویم.
بیشتر بخوانیدموفقیت در کسب و کار رویایی است که به واقعیت تبدیل میشود، اگر به آن عشق بورزید و با انگیزه به آن بپردازید. تنها راه رسیدن به نتایج خوب و ماندگار، پیوستگی و تلاش مستمر است. رویای یک کسب و کار چشم اندازی در ذهن، اشتیاقی در قلب و استقامتی برای حرکت کردن در شما ایجاد میکند. کافیست سدهای ذهنی خود را بشکنید و از دیوارهای قطور عادت و یکنواختی عبور کنید، آنگاه میتوانید در دریای زلال موفقیت تنی به آب بزنید. یا لطیف
با ما همراه شوید تا از آخرین اخبار مرتبط سریعتر مطلع شوید. برای ثبت آدرس ایمیل خود اینجا کلیک کنید ..!